The Lion Goes From Bartholomeo To Bartholomeo. - Bartholomeo Is Our Middle Name.

Fönsterputs höllviken

Posted Oct. 25, 2018, 9:16 a.m. By bartholomeo Tags: Jobb

Det finns så mycket som man kan jobba med och det är ju bra att det är på det viset och att man kan få det att bli bra och att man driva med det jobbet man har. Ja det är ju olika vad det där man tycker om att jobba med och det kan vara skönt att byta ibland så att man får lite mer kraft och energi. Sen så kan det vara så att ett jobb tar väldigt mycket kraft av en s att det kan vara bra att byta jobb till något lite lättare och där man inte behöver tänka så mycket på jobbet efter att man har gjort det.

Dags för ett byte kanske?

Ja det kanske är dags att hitta på något nytt och se om det kan vara något som man kan göra och som man kan hitta på som kommer att göra att man mår bättre. Det kan kanske vara skönt att byta från ett stilla sittande jobb till ett mer rörligt. Ja att börja med fönsterputs höllviken kanske är det som skulle passa en bra just nu. Min man jobbar med det just nu och tycker att det är jätte skönt lite som terapi att man slipper att tänka så mycket bara att få det att bli rent. Att åka lite hit och lite dit ja det är något som han tycker är väldigt skönt och som han tycker är kul att hålla på med. 
Ja det finns så mycket som man kan göra så det är lika bra att man provar på lite allt möjligt så att man kan komma fram till vad det är som man tycker passar en, om det är fönsterputs eller om det är att jobba i butik eller likande. Ja det finns en hel del som man kan göra och som kan vara kul.